Post by xitertacthundwy on Feb 20, 2022 22:29:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bendy in Nightmare Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bendy in Nightmare Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами увеличават примогемите ▞▞▞
▞▞▞ Bendy in Nightmare Run 2022 version ▞▞▞
Искам битка с шеф на месарската банда, но ми харесва колко е гъвкав
Обичам го! , но имам предложения за Bendy And The Ink Machine, трябва да го направите конзолен! На Xbox 1, Ps4 Ps3 Ps2 Ps1, съжалявам, ако тези вече го имат, но не го правя, добре, аз просто не играя на Ps и съжалявам, ако Ps1 2 3 не съществува.
защо би могъл да бъде страхотен бегач е унищожен от чести падания на рамката. Бях потребител на стартиране и качеството на приложението спадна. Много се дължи корекция на честотата на кадрите
Работи някак си. Когато се опитам да нулирам паролата си, тя ме изхвърля или се срива, моля, поправете това.
Bendy in Nightmare Run Arked tlk
Когато сандъкът със съкровището (в криволиченето на дъската) хвърли 3 пясъчни топки, той се забърква много и целият звук спира да работи понякога, когато стартирате различно ниво. Освен това това е страхотна игра. (Направете нова актуализация скоро)
НАИСТИНА е трудно. Бих препоръчал на хора, които не се ядосват като мен, да играят тази игра. Мразех го, защото понякога избягвах един от изстрелите и пишеше, че изстрелът ме удари, когато всъщност не беше
Почти съм сигурен, че написах това ревю преди много време, но току-що изтеглям отново играта и не знам дали това е защото нещо беше добавено ново към играта, но получавам реклами всеки път, когато завърша, така че ако разработчикът на тази игра за среща с Лий чете това, бихте ли ми изпратили съобщение, ако сте променили играта или сте установили, че нещо не е наред с моето устройство
Обичам го..но причината да му давам 3 звезди е, защото когато се опитвам да отида до магазина...защото имам комплект lego bendy....когато вляза в магазина става на 100% и остава там...
Добра игра, лесни за разбиране контроли, а героите и фонът изглеждат страхотно, но за съжаление някои от по-големите атаки на врагове причиняват забавяне, което прави почти невъзможно да не се нанесе щети в тези точки.
Руси
Страхотно много забавление, но играта може да се забави, което затруднява играта. Освен това по време на 1-вия етап на последното ниво тройната атака кара играта да замръзне и да не регистрира движенията ми.
Мисля, че тази игра е много готина, толкова се забавлявам всеки път, когато я играя. Но би било много по-готино, ако харесвате цялата игра Batim на мобилни устройства, като jumpscares всичко като това, по същество цялата игра на xbox в mobile. Току-що осъзнах колко зле съм в обяснението на нещата.
Bendy in Nightmare Run Аркадни wngd
Страхотна игра. Но моля, направете повече скинове в играта. Като мастило Бенди, Том, Алисън и Алис Ейнджъл. А също и грубият Борис, чудовището Бенди и Сами Лорънс. Моля и благодаря
Макар че харесвам идеята за boss runner, контролите бяха много тромави и ме нарани ръката след около 20 минути време на игра, за да плъзгам напред-назад доста силно, за да получа отговор. Играта няма реална стойност за преиграване... което беше разочароващо. Бих очаквал по-вълнуващо развитие на играта; тъй като е много бавен и трябва да играете на един и същ бос около 12 пъти (или повече, ако не сте бегач с един удар), за да получите наградите, които са много минимални и много неудовлетворяващи след около 30 минути гневно плъзгане и повторни опити . Макар че обичам Бенди и ко., тази игра се нуждае от много работа... Абсолютно обичам костюмите, които Бенди има!
Яко
След като стигнете до действие 4, чудовището ще започне да стреля с огнени топки, след което ще се забави
Беше забавна игра, но след това изведнъж пише, че липсва файл за разширение на Google дори след преинсталиране, така че почти 6 месеца по-късно все още липсва разширение
„Гледайте кратка реклама, за да съживите“, ако умрете и натиснете „не“ и какво се случва? Така или иначе сте принудени да гледате кратка реклама. Ами ако щракнах да? Бихте ли ми показали ДВЕ реклами? Какво ще кажете за това; ВИЕ гледайте МОЯТА кратка реклама и аз ще дам ДВЕ звезди на лошата ви игра.
Харесах тази игра, страхотна е! Но има един проблем... Едната атака на Честър е толкова бавна, че е като 1 FPS... Дори и с моя много висококачествен мобилен телефон, той все още изостава, не знам защо се случва това. Ако това се поправи, тази игра ще ми хареса повече, отколкото би трябвало. Моля, поправете тази грешка, атаката с множество метеорни взривове е изоставащата.. Наистина искам да се отърва от ниския FPS.. Ще се върна към това, ако получа отговор, поправете този единствен проблем, така че отново играя dis.
Обичам тази игра ❤️
Управете си факаната игра🤬🤬🤬🤬😡😡😡за нищо не става.
Това е много добра игра и мисля, че всички игри, които правят, са такива. Съмнявам се, че те ще прочетат това, но id looovvee една гъвкава ролева игра за мобилни устройства. Така или иначе това е страхотна игра
Бенди
забавно, но не в моя стил. също така звукът спира след всяка реклама, трябва да рестартирате, за да върнете музиката.
Bendy in Nightmare Run Arcade gsf
Обичам бънди кошмарно тичане и огъване, но когато премина на друго ниво или просто продължа, винаги заглушава звука
Добра игра, но има голямо изоставане, след като тройните бомби го оправят, пич
Харесвам играта много, но рекламите след всяко рестартиране и всяка мисия са досадни.
Играта се забавя в трети акт, което прави почти невъзможно завършването на нивото.
Честно казано намирам това за по-добро от действителната игра. Разбира се, има още неща за правене в BATIM, но това е страхотно. Хубави кожи и механика. Продължавайте все така, момчета!
Bendy in Nightmare Run Аркады nlkb
Беше добре! Но сега, когато се опитам да вляза в приложението, може дори да стигне до заглавието. Всичко, което прави, е просто да отиде в кръг за зареждане и не мога да вляза в приложението, което означава, че не мога да получа ежедневния си бекон супа!!! Моля, поправете това скоро. Обичам играта ви, просто искам да я играя😢
Е, тъжен съм да кажа, че тази игра се провали, но беше много трудна за контрол и беше доста лоша графика, когато отборното чудовище яде Бенди, съжалявам, Джоуи нарисува, това е не от мен😐😑😡
STAR: Super Tricky Amazing Run Arkada hdg