Post by xitertacthundwy on Feb 20, 2022 22:48:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragon City Mobile ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragon City Mobile IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ promóciós kódok ▞▞▞
▞▞▞ Dragon City Mobile 2022 version ▞▞▞
Nem engedni
minden kikell törölnöm sz updatehoz
Szerintem jó de annyira idegesítő hogy az eseményeknél valamit nem tudok csinálni pl a heroin racenál nem tudtam spinelni és kidobott a játék
Dragonborn: Dragon Lairs
Jutalmakat adnak nekünk, és hirdetéseket jelenítenek meg. Ez vonatkozik, de a vásárlási költség túl magas. Sok barátom játszik ezzel a játékkal, de a vásárlási költség napról napra magas. Ha ez folytatódik, abba kell hagynunk a játékot. . Fejlesztő Kérem, tegyen valamit. Még egy dolog, a Breeding Buildings tojásait csak a keltetőben kell tárolni. Ez növeli a játékosok számát is, akik ebben a játékban játszanak. A láda azt mutatja, hogy mennyi az esélye annak, hogy sárkányokat szerezzünk, ami túl alacsony. Nem D
A grafika nagyszerű, és élveztem a játékkal töltött időt. Csak az a bajom, hogy túl sokáig tart egy tojás kikelése! Egy átlagos tojás 8 órát vesz igénybe, ami túl sok. Frissítés; Még mindig ideges vagyok a tojás kikeléséhez szükséges idő miatt. Ennek ellenére egyáltalán nem lehetetlen egy ritka+ sárkányt szerezni ebben a játékban! (Eltérően néhány játéktól, amivel játszottam) lvl-n vagyok. 15, amikor először megkaptam a legendás sárkányomat, és van 4 VR-sárkányom! Szép munka, alkotók. 👍
Ez csak egy VÁRAKOZÓ játék. Miért játszana valaki csak azért, hogy VÁRjon!?.. Mindenre várni kell, olyan frusztráló...
Készitök van ojan bugg hogy eltünek dolgok vagy hogy nem tölt be ez igy nemjo játék nem lehet élvezni sem mert anyira laggol aztán nekem meg HUAWEI P9 Pro telefonom van 30 gigás telefonom van ugyhogy késztök meg a töbiek se merjék a telefonomra keni hogy eg, nagy határ szar mert azt fogom elöszpr fejbe rugni aki azt mondja hogy egy nagy határ szar a telefonom !!!!!!!
Még mindig játszom a játékkal, de a kereső gyűjtemény soha nem adja meg a jutalomsárkányt
A dagons worldöt jobban szeretem mer ott élethűbbek a sárkányok de ez is jó.
Hááát
Dragon City Mobile ব্যাজ lbt
Empire: Age of Knights Kódok és ingyenes - Forcozylovers
igazán meg csinálhatták volna hogy régebbi okos samsung készülékekre úgy jónak kéne legyen hát de sajna nem ezt ki küszöbölhetnék!!!!!
Ez a játék szórakoztató élelmiszerek gyűjtése, sárkány etetése, aranygyűjtés, de a probléma az, hogy néha 69% -on áll meg, még akkor is, ha jó internetkapcsolatunk van, csak hosszú időre leáll, még akkor is, ha sokszor újraindítottam, javítsd meg
Nagyon szeretem a játékot, de a videóknál mindig almák a jutalmam videókat megnézve, eltávolítottam, majd újratelepítettem, és megvoltak a kék tokenek a videókhoz, megnéztem egyet, majd azt mondta, hogy valami hiba történt újraindítva, és minden videó csak Apple jutalmat ad. Nagyon frusztráló.
Dragon City (Kota Naga) Simulasi swe
Dragon City Mobile સિમ્યુલેશન fmsz
A súlyos lemaradás 20 percet vett igénybe a 3 sziget kapcsolatának megtisztításához, és amint meghibásodik vagy lefagy, drágaköveket vesznek el.
Szeretem a játékot, de néha amikor csak megnyomod az x gombot, amikor befejezted a harcot, akkor hirdetést kapsz, amikor megpróbálsz csinálni valamit, hirdetés mozgatható cucc hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés, és amikor kinyitod a ládát, nem számít, mennyi jó cikk van, ha van benne étel, akkor kapsz meglepetés meglepetés kapja az ételt
Játszom ezt a játékot egy ideje, és sok gólt rúgtam mostanra, de ez soha nem adta meg a jutalmamat? Még képernyőképeim is vannak róla, csak nyilvánvalóan nem regisztrálják azokat, amelyeket jutalomért tettem, és egyszerűen nem csinál semmit, miután felemeltem az erőforrásokat. Szórakoztató játék, de nem ad 5 csillagot, hacsak nem... Működik?
Imádom csak ajánlani tudom!
Jó azzz
Ha folyamatosan hirdetéseket jelenít meg, miközben játszom. eltávolítom a játékot. Mert amúgy is nézek már hirdetéseket, hogy szerezz cuccot. Csak ez nem elég neked? Javítani kellene
Nagyszerű játék, de tudnál-e azon dolgozni, hogy hány videót nézz meg ahelyett, hogy megnéznél öt videót, és mindegyik után várj 12 órát, és meg kell nézni ötöt, csak hogy megkapd a három gyöngyszemet, ami egy hosszú várakozási idő, mint például egy kicsit bőkezűbb, és legalább csökkentse a várakozási időt tizenkét órán keresztül, amíg meg tud nézni egy másikat, ez három és fél nap, amíg három gyöngyszemet nem kap. Mint tényleg?
Cafeland - World Kitchen Simulyasiya bvhn
NAGYON jóóóóó
Dragon készlet méretarány 1:700, 7035 egy rebox kiadva 2004 | Tartalom, Bemutatók, Vélemények , Előzmények + Piactér | Guided missile cruiser
A játék nagyon-nagyon jó, de van egy hiba, hogy mintha a 26. szinten lennék, az exp, amit kaptam, olyan 400 000, de az alkalmazás megnyitása után az exp 8000 000-re nőtt, pls javítsd ki ezt a hibát, nagyon szeretem ezt a játékot... . Kösz!
Csodálatos, egyszerűen elképesztő, de szeretném, ha minden alkalommal, amikor kinyitsz egy sárkányt, filmszerűvé tennének
Mi Magyarország kedvenc iOS játéka? Szavazz Te is! - iHungary
Szégyenletes az, amit leírok ennek a játéknak a sok felugró ablakáról és kiegészítéséről, hogy bekerüljön a játékba, és az ingyenes drágakövek még csak nem is működnek, mivel a legtöbbet megcsináltam, és nem adják nekem a véres drágaköveket, és kezd igazán kezdeni frusztráló és bosszantó, ne töltsd le ezt a játékot, hacsak nincs 3 órád rákattintani az x-re, miután csatlakozol, és nevetséges összeget fizetsz, hogy a saját pénzedből vegyél egy sárkányt, ha jobb játékokra költheted.
Dragon City Mobile ማስመሰል rtj
A zenèje nem tetszik
Egy olyan F2P játékos számára, mint én, ez egy nagyon szórakoztató játék. A problémám az, hogy valahányszor a Hexed Vampire Dragon hatszor eltalál hexagóniával, a játék összeomlik. Több mint 10-szer teszteltem. Ez csak 6 találat esetén történik meg
Miért van az hogy amikor mennyitom nem tölt be mert 5% nál kijön a h visszajelzés küldése ?
Nem rosz
Ez a játék nagyon szórakoztató, de időigényes is, de nem bánom, továbbra is imádom a játékot és azt, ahogy ti új sárkányokat raktok hozzá, és azon is gondolkodom, hogy legyen egy kezdő hős a legendás fajtából, legendásból. a hősiességre való tenyésztés, vagy egy másik hős hősies tenyésztése, és lehet esély egy kezdő hős sárkányra, hogy az emberek tudják, milyen jók tudnak lenni, de persze nem túlzottan erős. (Szerkesztések, hogy ez jobban hangzik, mint 3 évvel ezelőtt)
Hol vannak a drágaköveim az "ingyenes drágakőbevételekből"? 4-et befejeztem, és több mint 2500 drágakövet kellett volna keresnem, de nem tettem meg, mi a fenének, hol vannak a drágaköveim?
A játék tökéletes. de nem tudom megmutatni az igazolványt barátom bejelentkezik a fiókomba és ő is láthatja az én fiókomban pass ez az accont bugg javítsd ki a fiók neve: Kőműves Benjamin Köszi😁
Jó, de több mint egy éve és pár hónapja játszom, és csak egy hős sárkányom van
Korábban nagyon szerettem ezt a játékot, és úgy döntöttem, hogy újra elkezdek játszani, hogy lássam, mi történt, és hogy lássam, hova juthatok el onnan, ahol abbahagytam (ami évekbe telt). Ehelyett a nulláról kezdem, anélkül, hogy lehetőségem lenne nemcsak továbbmenni, hanem élvezni is. A teljes fiókomat sem a Facebook, sem a Google Play nem tudja visszaállítani, annak ellenére, hogy láthatom korábbi fiókjaim eredményeit a játékban és a Google Playen. Kérem, segítsen nekem ebben. Ha ez megtörténik, az értékelésemet 5 csillagra módosítom.
Nagyon nosztalgikus, de annál pénzéhesebb, nem ajánlom újoncoknak elkezdeni.