Post by xitertacthundwy on Feb 20, 2022 22:57:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tuning Club Online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tuning Club Online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty nekonečné body ▞▞▞
▞▞▞ Tuning Club Online 2022 version ▞▞▞
Táto hra je dobrá, ale všetko je tak drahé. Stáva sa z toho obrovská drina.
Je to ok ale keť si kupim skini tak si to nemôžem dať a keť si chcem kupiť auto tak mi neda do inventarizácie
Cover Image of Herunterladen Logo Kvíz 7.10.2z APK ... Logo Kvíz 7.10.2z APK zum Android 5.0+ ... Hit APK. Tuning Club Online. 0.4697. 5.000.000++.
Tuning Club Online Balapan mvgc
Samotná hra je dobrá, ale všimli sme si, že pri každej aktualizácii hry sa PURPLE CASE pri Farm/Grind zníži o 10... A potom je ťažké získať percento predmetov v truhle, špeciálne legendárnych a zbierok. . Toto už nie je príjemné. Úloha získať zlato je tiež ťažká, ale ZLATÁ ODMENA JE PRÍLIŠ MALÁ 3 ZLATÁ ZA DEŇ. Navyše vývojár nereaguje na chaty alebo e-maily hráčov. Dúfam, že hráč hru neopustí.
Dobrá hra, ale všetko je neprimerane drahé a ľudia, ktorí hrajú, nie sú milí, ktorí vytláčajú rýchlych hráčov z cesty, takže majú veľmi malú šancu vyhrať, pretože sa rozbehli a ľudia na chate hovoria len nenávisť
Hra je dobrá so skvelými autami a mechanikou, ale 6000K za jedno auto je veľmi predražené a spôsobuje, že ľudia v hre AFK o peniaze. Ak by znížili cenu auta, nechal by som 5 hviezdičkovú recenziu, ale zatiaľ môžem dať iba 1 hviezdičku.
NAJLEPŠÍ PRIDAJTE SA DO KLUBU: MIMO ZÁKON SI MYSLÍM, ŽE BY BYLO DOBRÉ, keby sa v rôznych a väčších mestách dokonca konali maratónske preteky na veľkej trati. Prial by som si, aby sme mohli mať spojenectvá tak, aby sa lídri každého klubu museli navzájom nakupovať a potom členovia posádky každého klubu sa proti sebe postavia v boji o vlastníctvo pozemkuZ
Skvelá hra, ale potrebuje nejaké vylepšenie a ešte nie je všetko preložené do angličtiny. Ale na novú hru tohto typu je to celkom dobré.
Tuning Club Online Wyścigi bmm
Dobrá hra aj grafika
Toto je veľmi dobrá hra, ale driftovanie je zlé a auto by malo mať väčšiu silu v driftovaní a tiež by malo mať väčšiu silu pri návrate slov.
Motoristické podujatia - Automenu
Táto hra nie je vôbec zlá. Môžete hrať vo svojom voľnom čase, je to veľmi vzrušujúce, ale niektoré veci je potrebné urobiť Dokončite * Málo áut * áut príliš veľa driftov a šmykov * málo tratí (malé mapy) * Každá vec je veľmi drahá a nákladná
Nedávno som túto hru skúšal znova a bolo pridaných niekoľko menších zmien, ale nič šialené. Zohnať čo i len niektoré naštartované autá je poriadna drina. Servery majú málokedy ľudí, takže pridanie pre jedného hráča by bolo skvelé. Myslím si, že táto hra má pred sebou ešte dlhú cestu, kým sa budem môcť skutočne rozhodnúť, či je to niečo, na čo sa môžem upútať.
Hra spadne po 2 minútach online hrania.
Najlepšia hra pre zábavu a preteky... Užite si voľný pohyb
Čerstvé online preteky pre váš android vám umožnia zapojiť sa do boja o virtuálne ceny a hodnotenie, zatiaľ čo hlavný dôraz sa kladie na možnosť rozvoja
Nepripojím sa k serveru, aj keď mám perfektné služby a nenechám ma robiť žiadne preteky
Celkovo sú hry veľmi nedbalé, ale stále sú lepšie ako väčšina automobilových hier. Ak si dáte nejakú prácu a pridáte manuálnu možnosť plus zrýchlite načítavacie obrazovky, pretože sú pomalé a zamŕzajú, čo vedie k tomu, že musím znova načítať vašu hru, mali by ste začať získavať viac komunity, ak nejaké pridáte viac možností a podobne.
Skvelá hra. Hrám to veľa a baví ma to, ale chýba mi nový obsah. Možno pridať nové autá a miesta?
Skvelá hra, páči sa mi mechanika a grafika. Dúfam, že v budúcnosti pridajú mapu Tokia a nočný režim😁
Milujem túto hru, ale napredovanie a vylepšovanie dielov vášho auta je príliš pomalé, keďže ruleta dáva KAŽDÝM 5 000 strieborných mincí. Práve som dostal 5 000 za posledných 5 dní ( 10 zatočení!!!! ) Toto je nad smolu, je to len zmanipulované.
Je to dobrá hra, ale je tu jeden problém, že keď sme na pretekoch, môžeme sa navzájom udrieť, preto stále prehrávam a plz opravte oneskorenie a plz nás nenechajte prejsť cez steny, plz, Hait cez ne
Tuning Club Online מירוצים gnjx
Môj rohový toretto sa po aktualizácii zmenil na neviditeľný. Zatiaľ som za hru minul asi 100 dolárov a moje auto je teraz nepoužiteľné, chcel by som pomoc pri riešení//odpovedať vývojárovi: Nebolo to opravené, ale hru som odinštaloval. Nemá zmysel míňať peniaze na hru, v ktorej môžete stratiť všetko kvôli malej chybe.
Je to vlastne simulátor sledovania reklám, ale mala by to byť závodná hra na lodiach, fyzika sa nezhoduje s fyzikou áut, ekonomika je nefunkčná a jediný spôsob, ako hrať, je hádzať peniaze, dokonca ani zábava, nestrácajte čas, nieto tvrdo zarobil peniaze na tomto odpade.
Jedna z najlepších automobilových hier (možno pre automobilových nadšencov alebo geekov) kvôli prispôsobeniu, ktoré ponúka, je to niekedy trochu drina za peniaze, ak ste ochotní tomu venovať veľa času. Moje jediné odporúčania sú, prosím, pridajte úzke cestné a pretekárske mapy a viac predpripravených bodykitov na existujúce autá (napr. Veilside Rx7, ktorý bol v hre) a niektoré diely pre občiansky, pretože mi to trochu chýba. Naopak, určite veľmi odporúčame hru pre milovníkov áut.
Tuning Club Online 賽車遊戲 mpw
Páči sa mi táto hra, pretože si môžete všetky svoje autá vyrobiť na mieru
Brat, musíš urobiť driftovanie realistickejším. Nie je to až také dobré. Niekedy sa zdá, že pneumatiky príliš šmýkajú.Musíte to opraviť. Ak urobíte driftovanie realistickejším, nainštalujem hru znova. Inak nie.
@two Head Shark Why All Player Is Lag...
Príliš veľa problémov. Počas hry sa to niekedy bezdôvodne pokazí. Komunita je často dosť toxická. A najhoršia časť hry je, že je príliš drsná. V niektorých zápasoch dostanete len 3 000 za 8 minútový zápas, čo nie je nič, keďže autá sú také predražené. Niektorí ľudia túto hru ani nehrajú, pretože celé hodiny sedia afk v zápasoch, vďaka čomu je hra nudná. Takže buď míňate peniaze, používate automatický kliker, hackujete/modifikujete hru, alebo premrháte tony hodín pre nič.
Autá a grafika sú v pohode. Hrateľnosť je celkom slušná, keď a ak sa dostanete do hry. Problém s hrou je, že sa neustále odpája od svojho servera (nie, nie je to moja wifi) a všetko je príliš drahé. Dokonca aj prispôsobenie auta stojí 100 000 dolárov za nákup lakovne a ďalšie mince potrebujete na to, aby ste auto nalakovali. Je to pre nich lacná výhovorka, aby mohli minúť skutočné peniaze na prispôsobenie. Nie je veľa ľudí, ktorí hrajú tak tvrdo, aby rozbehli preteky
Je to dobré a zlé... upgrade je veľmi chybný, takže takmer nikdy nedostanete dobré diely, AJ KEĎ MINUTÍTE SKUTOČNÉ PENIAZE ZA ZLATO NA NÁKUP ZLATÝCH KRABÍC 8 KRÁT Z 10 ZÍSKAJTE POMALŠIE ČASTI, KTORÉ V SKUTOČNOSTI SPOMAĽUJÚ AUTO... TAKŽE JEHO DIVNÁ HRA PROSÍM AKTUALIZUJTE ČASTI!!!
Fluffy Fall: Fly Fast to Dodge the Danger! Arkadspel qlv
Velmi dobra hra ale su tam moc drahe veci.
Nemôžem vstúpiť na servery, aj keď mám veľmi stabilný internet, načítanie trvá príliš dlho do bodu, kedy hra jednoducho zamrzne
Príliš veľa reklám, 30 sekúnd, potom musíte čakať 15 po každom jednom zápase bez zlyhania. V obchode nie je žiadna možnosť bez reklám. Ak na to máte čas, je to skvelá hra s množstvom prísľubov
Ovládanie je také úžasné, čo robí ručná brzda a zvuk sa po tak dlhom hraní vypne
Táto hra má taký veľký potenciál, stačí pridať viac áut, viac prispôsobení a pridať lepšiu grafiku, to je všetko
Customize & Build a car App apk pre Android, Tvorca a staviteľ automobilov. Ladiace nástroje pre autá ... Tuning Club Online Squid Game APK
V hre mám veľa áut, ale keď som aktualizoval hru, neotvorila sa a tiež nemôžem hru odinštalovať, čo mám robiť, plz pomôžte, inak stratím všetky svoje dáta
Je to veľmi dobrá hra páči sa mi tuning áut, ale je to trochu oneskorené, ale je to super a budem vďačný, ak pridajú nové autá
Celkovo je to dobrá hra, ale prečo by ste pridávali hlasový rozhovor ako ľudia, ktorí nadávajú, kričia a hovoria zlé veci, je to nočná mora, ale dobrá hra, ale neznášam hlasový rozhovor a tiež by ste mohli zmeniť unášanie, aby to bolo trochu realistickejšie, ale je to skvelé