Post by xitertacthundwy on Feb 20, 2022 23:00:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Deep Town: Idle Mining Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Deep Town: Idle Mining Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара бесконачне новчиће ▞▞▞
▞▞▞ Deep Town: Idle Mining Tycoon 2022 version ▞▞▞
Piano Music Go-EDM Piano Games מוזיקה iui
Најбоља игра рудника
Deep Town: Idle Mining Tycoon Strateške igre lowj
Добра игра, али би могла бити боља да је цех заиста радио на мом телефону, кад год покушам да погледам чланове савеза померањем надоле, не ради ништа и следећи додир ме враћа назад у мени, а други би ме вратио на игра, да ли је таква игра?
Игра за опуштање
Не очекујте да ћете ово играти дуго, то ће на крају бити дуготрајно, па чак и платити да се игра настави
Тако да ми се свиђа игра. Међутим, у последње време нисам успео да учитам рекламне видео снимке да бих добио груди. Када притиснем дугмад, не ради ништа. Ово је једини начин на који користим да добијем ретке материјале и без тога је у основи бесмислено наставити јер су за велике надоградње потребни ретки материјали. Надам се да ћеш то моћи да поправиш
У почетку је добро, али онда се игра потпуно заустави и стварно је досадна.
Волим рударење у игрицама. То је заиста. ЗАБАВНО!!! За мене.
Одлична игра. Добра игра, графика. Не губи ваше време. Али радујем се ажурирању. Четири звездице, јер мислим да су програмери напустили игру. Могло би бити пет ако би игра могла да добије нека ажурирања.
Deep Town: Шахтерская фабрика Стратегии edj
Вода се не сакупља осим ако не држите апликацију отвореном, ако затворим апликацију и оставим је неколико сати, вода се не сакупља ручно или роботом. Вода је неопходна за многе ствари, проведите много дана играјући ово и да се вода не скупља. Решите овај проблем, галаки ноте 8 и променићете оцену.
Deep Town: Idle Mining Tycoon Strategi glem
Забавна и слатка мала неактивна игра са шармантним атеистом.
Игра је одлична, али не могу да кликнем на „научи нове чаролије“ у доњем левом углу игре. Имам само ласер и ботове, тако да ће бити потребно време да победим шефа. Предузмите корективне мере по овом питању. Хвала.
Необична и занимљива
Ова игра је супер
Не труди се. Имао сам проблеме са разбијањем игрица и чинило се да је онај са ким сам разговарао или заузет или једноставно није веровао да имам проблеме за које сам рекао да имам. Имао сам задатак да уштедим милијарде злата током месеци како бих тестирао нешто што су могли сами да тестирају, заустављајући мој напредак. Уреди: да, можеш да вратиш мојих десет долара😂 хвала, шалим се, знам да нећеш Едит 2: ох, добио сам куповину. Уреди 3: "хвала пуно што сте обавестили" 🤑💯
То је експоненцијална игра. Сваки шеф нивоа је експоненцијално тежи. Свако повећање нивоа захтева експоненцијално више ресурса. Сваки напредак захтева експоненцијално више времена. Невероватно брзо постаје млевење. Ако цените своје време мање него буквално било шта друго у животу, ова игра је за вас.
Веома лепа игра
Дошао сам до тачке у којој не знам шта да радим осим да се бавим добром игром са згодном причом, што је најбоље што заправо нема никаквих реклама. Али искрено, не осећам се на пола пута и знам шта да радим
Добра игра у којој можете провести 20-50 минута сваких 5-9 сати и наставити добро. Може се донирати за брже напредовање, а ви ћете свакако размотрити ту опцију, јер је крива прогресије геометријска. Не нуди много играња, осим рударења користећи само 4 способности од ~20 у исто време. Куест прича је занимљива, али напредује споро и понекад има значајне празнине у заплету, као што се десило током путовања 9н ракете итд. У сваком случају, добра игра.
Добра игра али пуна грешака. Ипак је то добра игра. Грешке су толико очигледне да дев може пронаћи сваки од њих како се игра дан или два; тако да верујем да је производ у фази опадања или да је насилно премештен у фазу опадања.
Почиње забавно, али када прођете ниво 30, мисије трају предуго (дани, с обзиром на то да имате веома ограничене ресурсе, понекад неколико до стотине занатских предмета, само да бисте их направили заједно). Досадило ми је сво чекање и споро рударење.
Не хвала. Механика мировања игре је смешна. У основи не добијате ништа. А напредак је тако спор, нико не жели да седи сатима притискајући дугмад која вас никуда не воде. Треба више подстицаја да бисте чак желели да играте.
Која је поента? Након што стигнете тако далеко, у суштини више не можете да играте без гледања и пустите игру ван мреже. На нивоу 100, потребно је најмање неколико сати до више од једног дана за надоградњу. Нема трајних куповина, тако да немам снаге да потрошим ни новчића на ову игру и драго ми је што нисам. Куповине које можете обавити су усмерене на супер богате играче. Не добијају много и само треба да купујете све више и више.
Супер је игрица
Прочитајте, требало би да направите мали град који можете да изградите на површини и да додате више машина које изгледају као да имају облик живота, и уместо да се продавница користи за прави новац за куповину валуте, направите је тако да можемо да купујемо делове или других материјала.
Супер игра
Био сам веома рани усвојилац и давно сам завршио све задатке. Сада само прикупљам ресурсе. Мислим да је веома НЕПРАВЕДНО што су трошкови повећања производње нагло порасли. За новије играче ово је прави назадак - да, знам да постоји трошак за развој игре и ви бисте желели да надокнадите нешто од тога, али још увек неправедно. Уживао сам да је играм током година и тужан сам што сам стигао до (антиклимактичног(?)) краја. То је игра са 5 звездица.
Забавна игра, али минирани материјали увек нестају и не одражавају се правилно у инвентару, а посебно бакар сваки пут када га узмем одмах почиње да се смањује на 0, тако да не могу да напредујем у игри и имам снимак екрана како материјали нестају сами од себе. Извините, али морао сам да избришем
Цооооооллл
Тачке које ми се не свиђају у игри: 1. Ситна бочна дугмад. 2. Не могу да идем ниво по ниво кроз своје индустријске објекте са земље - само наниже. Дакле, ако треба да дођем до одређеног нивоа, морам да идем до врха, а затим доле 1 по један док не стигнем до потребног објекта. 3. Не могу да уклоним објекат када сам га имплементирао, али ми више није потребан. 4. Временско порталско трговање није неопходно јер је често редовна цена робе виша него преко портала.
Поприлично занимљива
Игра је забавна и задаци/астетика су сјајни. Касна игра је симулатор гледања огласа. Не постоји извор новчића који може да обезбеди значајан напредак осим случајних прилика за гледање реклама за новчиће. Тренутно ми је потребно 400 милиона новчића да напредујем на једном нивоу (од 440+ нивоа). Месец израде може ми донети ~200м. Један оглас ће ми донети 300м. То чак није ни опција која се плаћа за победу, јер плаћање новца за новчиће вам такође не даје довољно за напредовање.
Количина времена потребног за напредак у игри је апсурдна. Што више градите, више чекате. Осим тога, игра и даље има неке критичне грешке у којима нема другог избора осим затварања апликације.
Помоћ!! Играм месецима и нигде у згради за израду не могу да нађем технолошки индуктор или техничку лабораторију. Заглавио сам на блоку 870 не знам шта да радим. Исправите ову грешку или ми дајте неки савет. Провео сам доста свог времена играјући ову игру и заиста желим да је завршим. помоћ!!
Невероватна игра!!!
Deep Town: Idle Mining Tycoon Strategiya aunj
Ограничена играње због спорог преузимања материјала. Брзина тапкања/спретност прста се уопште не награђује. Уреди: Нећу се жалити на потешкоће скалирања по напретку, али контраст између тога и хлађења између тапкања/вештина је веома ограничавајући. Играчи могу рано да дођу до пада тежине чак и након надоградње, а једини начин за ефикасно брушење је чекање на мине. куцкање током Кс времена је прилично споро и без сјаја јер нема подстицаја за брже тапкање.
Сјајна игра играм је већ месецима. Једина моја жалба је што није прилагођен почетницима, недостаје му упутства или савети. Морам да прођем сам без знања. Није баш велико разочарање за мене, али за друге би могло и то ће бити разлог зашто ће га деинсталирати након само неколико дана играња.
Огласна тешка игра и невероватно наметљиви огласи. Ако рударите, појављују се са сандуком, а ако још увек рударите, аутоматски кликће на оглас за гледање. Такође погледајте чему желе приступ тако што ћете се повезати на ваш налог. Нинтендо тражи мање приступа. Игра углавном функционише, иако воли да једноставно напусти игру ако одете на нешто попут порука. У том тренутку можете поново покренути целу игру. Ако желите фрустрацију зачињену повременом забавом, ово је за вас.